sunnuntai 21. helmikuuta 2010

mainos:)

Laitoin muutaman leimasimen askartelukirppikselle myyntiin, äsken eivät olleet vielä siellä, ehkä huomenna? Sugar Nellie, WOJ, IBrakeForStamps... siinä joitain, mistä laitoin poistoihin:) Uusien tilalta vanhoja pois.. näin se menee:)

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Magnolia-haaste#3

Jes! Ehdin minäkin vielä tähän haasteeseen mukaan:) Eli kyseessä on siis Magnolia-haaste nro3, ja tämänkertaisen luonnoksen löydät tätä linkkiä seuraamalla. Pitkästä aikaa A6- mallinen kortti, ja aika simppelillä linjalla mennään.
 Kipeänä edelleen, ja nyt taitaa olla nuorimmainenkin kipeänä, sen verran yskänen ja räkänen on raukkaparka. Kuva on hiukan vino, mutta niin on olokin, joten ei voi mitään:)

Kortti päivässä#114
Leimat korteiksi#54

tiistai 16. helmikuuta 2010

Ystävänpäiväteemaa edelleen:)



Laitan nyt nämäkin tänne, samaa sarjaa kuin edellisetkin, kuva sisäsivustakin tälläkertaa:) Ja näissä olen siis käyttänyt IBrakeForStampsin kolmea erillistä kutoja-mummu-leimasinta, tein kuvan masking-tekniikalla. Eli ensin leimasin keskimmäisen mummun paperille, ja leimasin siitä myös toisenkin kappaleen ohuelle erilliselle paperille. Leikkasin irti tarkasti ääriviivoja myöten ohuemmalle paperille leimatun kuvan, laitoin sen varsinaisen kuvan päälle, ja sitten leimasin muut mummelit omille paikoilleen. Kun kaikki oli leimattu, otin "irtokappaleen" varsinaisen kuvan päältä varovasti pois ja näin syntyi vaikutelma, kuin kaksi muuta mummelia olisivat keskimmäisen mummun takana. Toivottavasti selityksestäni sai edes jotain selvää:)

Kortti päivässä#112 ja 113

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Äidin ystävänpäiväkortteja:)



Tällaisia kortteja äitini lähetti ystävilleen, jotka ovat samassa kutomis-porukassa kuin hän. He kutovat sukkia ja myssyjä niin isoille kuin pienillekin paleleville  -ihan omalla kustannuksellansa, lähimmäisenrakkaudesta. Suurin osa lähtee tuonne itäänpäin, mutta missä vain on tarvetta, he tarttuvat puikkoihinsa ja alkaa tapahtumaan:) Toivottavasti kortit ovat mieluisia ja ilahduttavat saajiansa. Leimasimet IBrakeForStampsilta, masking-tekniikalla.

Kortti päivässä#109, 110 ja 111
Leimasimet korteiksi#51, 52 ja 53

lauantai 6. helmikuuta 2010

Magnolia haaste #2

Ensimmäinen korttini suhteellisen uuteen Magnolia-haasteeseen. Eli tämä on toinen haaste, minun ensimmäiseni tähän haasteeseen, ja aiheena on kortti ystävälle:) Magnolian leimasimet ovat jääneet suhteellisen vähälle käytölle, ja on kiva kun tällainen haaste perustettiin!
Kortti päivässä#50
Leimasimet korteiksi#108

perjantai 5. helmikuuta 2010

Vauvakortti:)

Here is my card, it's for Friday Sketchers. I added some flowers to my card, hope it´s ok:)
Kortti päivässä#49
Leimat korteiksi#107

tiistai 2. helmikuuta 2010

Lisää vaihtelua:)

Lisää ystävänpäiväkortteja:)
Kortti päivässä#48
Leimat korteiksi#106

Vaihtelua:)

Välillä siis muitakin kuin Artin kortteja:) Innostuin tekemään ystävänpäiväkortin välillä muulla leimasimella kuin Arttien, niin ihania kuin ne ovatkin. Tämä on uusimpia hankintojani, ja tykästyin kyllä siihen nyt vieläkin enemmän, oli aikas kiva väritettävä.
Tämä kuva on kyllä ihan kuin tehty minulle ja hyvälle ystävälleni:) Viikonloppuna kävin ottamassa "kähärät", joten olen entistä enemmän tuon vasemmanpuolisen naisen näköinen:) hih! Aristokraattinen nenänikin on päässyt kuvaan erittäin osuvasti:)

Lasken tänä vuonna myös arttien DT-kortit mukaan kortti päivässä-haasteeseen, jota aion edelleen noudattaa, sekä sama juttu leimat korteiksi haasteeseen, jota kuitenkin jatkan viime vuodesta:)
Eli kortti päivässä #47
Leimat korteiksi#105

3D-hääkortti

Välillä jotain muutakin kuin Artin kortteja:) 3D-goottihääkortti sisäsivuilla.  

Ihana tunnustus!!

Kiitos Eldankalle ihanasta tunnustuksesta ja kauniista sanoistaan!!! Tämän haluan antaa hänelle myös takaisinkinpäin, sekä teille kaikille ihanille, jotka jaksatte kommentoida hiukan turhankin rauhallisesti päivittyvää blogiani!! Kiitos!!!

maanantai 1. helmikuuta 2010

Samaa sarjaa:)

Tämä kuuluu myös Art Impressions- DT-kortteihin, samaa värimaailmaa kuin edellisissäkin korteissa. Sydän on isompi kuin aikaisemmissa korteissa, teksti sama kuin edellisessä kortissa. Ruskea ja vaaleanpunainen väriyhdistelmä sopii aikas hyvin yhteen!

Leimat korteiksi#104