sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Art Impressionsin lehmäkortti

Tämä kortti on ollut aiemmin esillä jo Art Impressionsin blogissa, mutta omassani en sitä ole vielä julkaissut. Kannattaa käydä Artin sivuilla katsomassa, millaisia leimasimia heillä on. Leimasimia löytyy tosi paljon, ja kun sivuja selailee, huomaa, että muitakin kuin humoristisia leimasimia löytyy paljon! Jos jokin leimasin kiinnostaa, jota ei Suomesta saa, kannattaa aina kysyä suomalaisilta Art Impressionsin jälleenmyyjäkauppiailta, voiko tiettyjä leimasimia ottaa myyntiin. Suoraanhan voit myös Arteilta leimasimia tilata, he toimittavat myös Suomeen, mutta silloin tarvii ottaa huomioon mahdolliset tulli&/arvonlisämaksut. Muistaakseni noin 22e postikuluineen voit tilata ilman ylimääräisiä lisämaksuja. Tässä käyttämäni leimasimet ovat lehmä eli Clothesline Cow ja teksti: Busy Day. Kukat tehty pienimmällä retrokukkaleikkurilla+timangeilla, väritys promarkkereilla ja Caran d´Achen supracolor soft-värikynillä+öljyllä.


lauantai 29. maaliskuuta 2014

Onnea uuteen kotiin!

Toinenkin Onnea uuteen kotiin -kortti. Samaa tyyliä hiukan kuin muutamaa postausta aikaisempi, tällä kertaa vaan "reilummin" värejä. Memoryboxin stanssattuihin sydämiin laitoin hiukan GlossyAccentsia. Ja nämä ruusut ovat ihan ostoruusuja..


perjantai 28. maaliskuuta 2014

Toinenkin surukortti

Käytin samaa stanssia kuin edellisessäkin postauksessa, tällä kertaa stanssasin sen hopeisesta peilikartongista. Ilman tekstiä tällä kertaa.

                   

torstai 27. maaliskuuta 2014

Surukortti

Halusin tehdä mahdollisimman rauhallisen surukortin, ja päätin käyttää pääosassa Memoryboxin stanssia ja Dekorettestä ostamaani Joyn paperikkoa, jossa on mielestäni todella kauniita surukortteihinkin sopivia papereita. Lehtikuvion stanssasin mustasta peilikartongista. Korttipohja omasta varastosta:) Ja tälläinen syntyi:


keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Onnea uuteen kotiin!

Tätä korttia tehdessä perimmäinen idea oli tehdä täysin valkoinen kortti. Ostin taannoin Papruksesta tuon avain-aiheisen kohokuviointitaskun, aika loistava juuri tälläiseen korttiin. Onnea-kartonkileike on Heidin korttipajasta, ja muste, jota olen käyttänyt, on uusista DistressInkin pienistä mustetyynyistä, jotka hankin Dekorettesta. Joka on nyt myös muuten oikea askartelukauppa Sastamalassa=Vammalassa, nettikaupan lisäksi!!! Suosittelen siellä käyntiä, kauppa on tosi siisti ja selkeä, sieltä löytyy todella hyvin ostettavaa :) Tässä kortissa on yksi kohta, josta olen erityisen ylpeä... eli katsokaas lähempää ruusuja, olen ne ihan itse väkertänyt omin pikku kätösin!! Yksin siitä ei oikein tullut mitään, joten kiitos sille jolle se kuuluu eli Rankulle!! Kiitos myös materiavastaavalle eli Essille!! Kortistahan siis ei tullut täysin valkoista, kun ruusut halusinkin tehdä väreissä, samaa mustetta siis tuputtelin kartonkileikkeen päälle, stanssattuihin kiekuroihin ja tekstibanderolliin, johon leimasin osan "Onnea uuteen kotiin" -leimasimella.



tiistai 25. maaliskuuta 2014

Onnittelukortti

Leimailutaivaan jälkeen on ollut vaikeaa olla tekemättä kortteja. Inspiraatiota ja ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta aikaa ei ole oikein omaankaan käyttöön..

Tälläisen onnittelukortin kuitenkin sain tehtyä, ja olen lopputulokseen tyytyväinen! Aikalailla erityylinen kuin mitä normaalisti teen, mutta tykästyin kyllä tämäntyylisiinkin kortteihin, joten niitä varmasti täällä blogissa näkyy tulevaisuudessakin. Idean korttiin sain Pinterestistä. Leimailutaivaasta ostin tuon vintage-tyylisen oksastanssin ja stanssasin sen mustasta paperista.  Apuna käytin valkoista leivinpaperia, jotta paperi lähtisi paremmin pois stanssista. Leivinpaperista stanssaantui tietysti samanlainen kuvio, ja se sai tulla korttiin mukaan "varjona". Onnea -kartonkileike on Heidin Korttipajasta kuten myös (muistaakseni Kaisercraftin) perhosleimasin, jossa on säleikköä mukana. Embossasin sen kuviopaperille mustalla kohojauheella ja embossasin vielä toisenkin kuvan, josta leikkasin perhoset irti, ja kiinnitin ne 3D-tarralla paikoilleen. Mustetta papereiden reunaan ja hiukan ressausta. Iso keltainen ruusu on Magnolian, ja ostin sen Heinikasta. Kuvan alla on tylliä, sen ostin(/ennakkotilasin) Askartelu Sinisiiveltä.


 


tiistai 11. maaliskuuta 2014

Onnittelukortti 50-vuotiaalle naiselle

Askartelukirppikset ovat kivoja paikkoja :) Kuten edellisen postauksenkin leimasimen, nämä numeroleimasimetkin löysin askartelukirppikseltä (facebookin puolelta). Ovat Papermanian, ja nyt kun omistan niistä numerot 5, 6 ja 0, tarvii etsiä jostain loputkin numerot! Aika nopsaa tulee näyttävä kortti, jossa ikä saa olla pääasiassa. Leimasin numerot kuviopaperille, lisäsin hiukan DistressInkin Vintage Photo -mustetta numeroiden reunoihin, ja leikkasin numerot irti. Liimasin ne kohoteipillä korttipohjaan. Hiukan "varjostanssausta" koristeina ja kauniita kukkia, jotka löysin Dekoretten valikoimista.


maanantai 10. maaliskuuta 2014

Teille kahdelle

Tämä Mo Manningin  "Tom&Tilly" leimasin on pitkään ollut hankintalistallani, ja onnekseni sen löysin askartelukirppikseltä ihan hyvään hintaan:) Kortti on suht yksinkertainen, mutta jälleen kerran on ihana päästää kaunis leimakuva pääosaan! Pikkuhiljaa olen oppinut käyttämään stansseja myös koristeina, ovat aivan mahtavia! Sain ystävältäni neuvon stanssata kuvion kaksi kertaa, toinen tummemmasta paperista ja laittaa ne hiukan limittäin, jolloin tummempi kuvio toimii ikäänkuin varjona! Kiitos Birgi!!

I have dream about this Mo Manning "Tom&Tilly" rubberstamp for a long time, and finally I found it:)
 Löydät saman kuvan Mo´n digikuvana täältä / You can find this same image as digistamp here.
With this card I like to participate DP2 Challenge: Challenge #224: Anything goes/Mo image.